Jak na to, aby kuchyň po vaření a pečení nevypadala jako po výbuchu? Hlavně s klidem
Existují dva tipy lidí: jedni, kteří jsou v životě i kuchyni organizovaní, postupují přesně podle receptu či osvědčených postupů. Všechny ingredience si připraví pěkně předem, průběžně po sobě uklízí a po dvouhodinové operaci je výsledkem nejen skvělé jídlo nádherně naservírované na talíři a podávané na epesně prostřeném stole, ale i dokonale uklizená kuchyň. A potom jsou tu ti druzí.
Garden párty zdravě, chutně a bez stresu
Na tento zahradní večírek budou vaši hosté ještě dlouho vzpomínat. A ještě se nebudou muset bát, že odejdou o pět kilo těžší. Tady jsou naše recepty, s nimiž získáte pověst skvělé hostitelky, a navíc při jejich přípravě nestrávíte v kuchyni mládí. Přidáme i pár tipů, které vám ušetří čas.
České nostalgické klasiky, tentokrát podzimně a nasladko
Vůně domova je neodmyslitelně spjata s vůní jídla. Schválně, pamatujete se na vůni jídel, která vám vařily vaše babičky? Recepty i jejich obliba se předávají z generace na generaci. Oproti našim babičkám však máme jejich přípravu značně snazší. Díky chytrým pomocníkům do domácnosti si zvládnete vyvolat nostalgické vzpomínky na pokrmy z dětství i pokud jste na vaření vyloženě antitalent. Příprava je opravdu snadná, zvládnou ji i vaše děti. Pojďte se podívat, jak snadno se dají připravit tři největší klasiky – krupicová kaše, rýžový nákyp a žemlovka.







