Home & Cook Blog> Krása a zdraví> Inspirace na vánoční dárky pro ženy a pro muže
13.12.2023

Inspirace na vánoční dárky pro ženy a pro muže

Tipy na vánoční dárky pro ženy

Čas předvánočních nákupů je v plném proudu. Právě proto vám určitě běží hlavou otázka, co na Vánoce darovat svým blízkým. Pokud hledáte inspiraci na vánoční dárky pro muže nebo pro ženy, máme pro vás několik skvělých nápadů, co vybrat.

Chcete vědět, co na Vánoce udělá radost každé ženě? Není lepšího vánočního dárku pro ženu než vlastní domácí kadeřnický salon. K originálním vánoční dárkům pro ženu, kterými se pod stromečkem zaručeně nestrefíte vedle, patří produkty Rowenta Ultimate Experience. S jejich pomocí každá žena dosáhne účesu jako od kadeřníka v pohodlí domova.

Každou ženu potěší kvalitní fén na vlasy

Co koupit na Vánoce ženě, která o sebe ráda pečuje a dbá o svůj vzhled? Obdarujte ji pod stromečkem fénem na vlasy Rowenta Maestria Ultimate Experience. Tento pomocník povýší každodenní péči o vlasy na zcela novou úroveň. Vlasy totiž nejen vysuší, ale díky svým jedinečným nástavcům umožní také perfektní a přesný styling účesu. Fén na vlasy Rowenta Maestria Ultimate Experience disponuje navíc ionizační technologií Air To Care, která obnovuje přirozenou rovnováhu vlasů a zajišťuje jim větší lesk a hladkost.

Věnujte ženám výjimečný stylingový zážitek

Vánoční dárek pro ženu může mít také podobu výjimečného stylingového zážitku. Jedinečný styling vlasů žena vykouzlí například s využitím rotačního kartáče Rowenta Brush Activ Ultimate, pomocí kterého si své vlasy dofouká, dotvaruje nebo dotočí. Díky nové inovativní technologii dosáhne v pohodlí domova opravdu profesionálního výsledku.

 

Rotační kartáč Rowenta Brush Activ Ultimate má intuitivní nastavení. Z něj si může obdarovaná žena vybrat program přesně podle typu svých vlasů. Tento rotační kartáč se může pochlubit také třemi nástavci, které byly speciálně vyvinuty ve spolupráci s kadeřníky. Z nich si žena zvolí ten, který nejvíce vyhovuje jejímu typu vlasů.

Perfektním tipem na vánoční dárek pro ženu je také rotační kartáč Rowenta Brush Active Ultimate Care, který zajišťuje objem a styling v kombinaci s péčí. Tento stylingový pomocník vaše vlasy dofouká, dotvaruje nebo dotočí a zároveň zaručí dokonalou rovnováhu mezi stylingem jako ze salonu a kompletní péčí o vlasy. A to díky unikátní technologii Careful Heat, která udržuje teplotu proudu vzduchu pod 80 °C, aby vaše vlasy zůstaly zdravé a chráněné.

A co když žena touží po dokonalých vlnách nebo loknách? Pod stromečkem ji zaručeně potěšíte kulmou na vlasy Rowenta Air Care Ultimate Experience, se kterou vykouzlí houpavé, lesklé a krásné lokny či kudrliny jako z natáček. Tato kulma na vlasy zajistí obdarované ženě nový zážitek z kulmování. A to zejména díky svému neobvyklému tvaru L pro maximální pohodlí a technologii Fresh Flow pro jemné proudění vzduchu, která chrání vlasy před nadměrným horkem.

Krásné kudrny či vlny dokáže vytvořit také fén Rowenta Ultimate Experience Scalp Care. Stačí na tento přístroj nasadit nástavec ve tvaru difuzéru Active Scalp Revitalizer, přiložit jej k hlavě a postupně dosoušet své kadeře. Jemné vibrace tohoto přístroje přitom pozvedávají vlasy u kořínků pro větší objem.

Fén Rowenta Ultimate Experience Scalp Care je navíc skvělým pomocníkem pro všechny, kdo mají jemné vlasy, řeší nadměrné vypadávání vlasů nebo trpí alopecií. Nástavec fénu Active Scalp Revitalizer při zapnutí vibruje, při vysoušení svými měkkými pohyblivými výběžky masíruje pokožku hlavy a podporuje tak její prokrvení. Pokud chcete znásobit pozitivní efekt tohoto přístroje, použijte ještě sérum na růst vlasů.

S balením dárků neztrácejte čas. Co pro to udělat?

Nepatří mezi vaše oblíbené činnosti balení vánočních dárků? V tom případě pro vás máme dobrou zprávu. Všechny produkty Rowenta Ultimate Experience mají originální dárkové balení. Ať už tedy některý z nich pořídíte jako vánoční dárek vybrané ženě (nebo případně vybranému muži), následně nemusíte ztrácet čas s balením těchto produktů.

Ideální pod stromeček jsou také praktické dárky do domácnosti

Poohlížíte se po vánočních dárcích, které jsou praktické a které navíc šetří práci i čas? Skvělým nápadem je tyčový vysavač X-Force Flex 9.60 Animal Aqua 100AW, který najde v každém domě či bytě opravdu široké uplatnění. Jde totiž o super lehký a výkonný tyčový vysavač, který se může pochlubit ohebnou trubicí Flex pro snadný úklid i pod nízkým nábytkem, dále funkcí vytírání a automatickou detekcí povrchu. Pokud hledáte perfektní vánoční dárek pro úklid celé domácnosti, ale také automobilu, tyčový vysavač X-Force Flex 9.60 Animal Aqua 100AW od Rowenty je to pravé ořechové.

Další tip na vánoční dárek pro muže i pro ženu představuje tyčový vysavač X-Force Flex 15.60 Aqua 230AW. Jedná se o nejvýkonnější tyčový vysavač od Rowenty, který má dokovací stanici pro snadné uskladnění, špičkový sací výkon a extra dlouhou výdrž až 80 minut. Tento tyčový vysavač, který taktéž disponuje ohebnou trubicí Flex pro snadný úklid i pod nízkým nábytkem, automaticky přizpůsobí svou rychlost a výkon podle typu podlahy. Pochvalovat si budete i jeho univerzální sací hlavici Deep Power s LED osvětlením a patentovaný nástavec Aqua pro vysávání i vytírání najednou.

Robotický vysavač využije celá rodina

A co když chcete pořídit vánoční dárek pro celou rodinu? Vsaďte na robotický vysavač. Když se tento chytrý pomocník objeví pod vánočním stromečkem, zaručeně bude mít radost i vaše děti. Proč jsme robotický vysavač zařadili do tipů na vánoční dárky 2023? Lidé si stále více uvědomují, že svůj volný čas mohou strávit mnohem příjemněji nežli uklízením. A právě proto je na Štědrý večer zaručeně potěší robotický vysavač, který jim následně doma ušetří spoustu práce a času.

Jako inspirace na vánoční dárek se vám bude zamlouvat robotický vysavač X-Plorer S75s+ Animal Auto Empty. Tento chytrý pomocník je vybavený přesnou laserovou navigací. Nejen, že sám vysává, může se také pochlubit elektronickým mopem. Obdarovaného rovněž potěší, že se jedná o robotický vysavač s vysypávací stanicí. X-Plorer S75s+ Animal Auto Empty se tedy po úklidu sám vysype do extra velkého sáčku o objemu až 4,5 litrů.

Doufáme, že jsme vás inspirovali a pomohli jsme vám najít ty správné vánoční dárky, které na Štědrý večer udělají zaručeně radost všem vašim blízkým. Ať už vsadíte na moderní technologie do domácnosti, nebo na šikovné pomocníky na péči o zevnějšek, to nejdůležitější je, abyste vybrané dárky věnovali od srdce. Vánoční dárek totiž není pouze předmět, ale také symbol lásky, starostlivosti a poděkování.

Nejnovější články


Kategorie

Produkty


Související kategorie e-shopu


Další články

Proč je žehlení důležité a jaké benefity přináší

Proč je žehlení důležité a jaké benefity přináší

Dnešní doba je uspěchaná a lidé tráví čím dál tím méně času doma. Nezbývá čas na relax, rodinu ani na péči o domácnost. Jednou z domácích aktivit, která často padne na oltář moderní uspěchané doby, je žehlení. Mnoho lidí prostě raději koupí nemačkavé materiály a dá sbohem hodinám cvičení se žehličkou u žehlicího prkna. Zrovna žehlení je však disciplína, ke které se vyplatí vrátit a najít si na ni čas. Má i jiné benefity, než jen estetický efekt dokonale vyžehlené košile nebo svátečního ubrusu. Jaké to jsou? 

Přečíst celý článek
Vyzkoušejte smoothie detox

Vyzkoušejte smoothie detox

Chcete se dostat do formy a hledáte ideální způsob, jak na to? Vyzkoušejte smoothie detox a nebojte se nových receptů. Inspirujte se ověřenými nápoji, které zrychlí váš metabolismus, pomůžou vám odbourat tuky, a navíc budou i skvěle chutnat.

Přečíst celý článek