Home & Cook Blog> Péče o domácnost> Záruka k nákupu: ROWENTA SE POSTARÁ
24.3.2023

Záruka k nákupu: ROWENTA SE POSTARÁ

Nadstandardní servis pro majitele vysavačů Rowenta

I když jsou vysavače značky Rowenta dlouhodobě zárukou kvality, může se stát, že se váš produkt poškodí nebo bude potřeba opravit chybný komponent. Myslíme dopředu, a proto jsme pro vás připravili bezplatnou službu ROWENTA SE POSTARÁ, s níž vám nabídneme po koupi vysavače nadstandardní péči. Poradíme s nastavením, obsluhou i údržbou vašeho vysavače, zajistíme pro vás profesionální servis a samozřejmostí je i zapůjčení náhradního vysavače v případě potřeby na dobu záruční opravy zcela zdarma.

Jak to funguje?

K vysavačům zakoupeným na Home & Cook, u nichž uvidíte symbol ROWENTA SE POSTARÁ, získáváte automaticky full-service služby. Kdykoliv se s vaším vysavačem něco stane, stačí kontaktovat naši zákaznickou linku. Všechny vysavače, jež jsou součástí VIP nadstandardního programu ROWENTA SE POSTARÁ, najdete na této stránce.

Program ROWENTA SE POSTARÁ zahrnuje tyto služby:

  • Poradíme s nastavením, obsluhou i údržbou vysavače
  • Zajistíme pro vás profesionální servis
  • V případě opravy vaše stávajícího vysavače vám zapůjčíme náhradní vysavač na dobu záruční opravy zcela zdarma

1/ Poradíme s nastavením, obsluhou a údržbou vašeho vysavače

Potřebujete poradit, jak používat váš nový vysavač? Navštivte www.rowenta.cz/kontaktujte-nas nebo YouTube kanál RowentaCZSK. Nenašli jste odpověď na váš dotaz? Kontaktujte naši zákaznickou linku +420 731 010 111. Naši vyškolení kolegové na zákaznické lince vám odborně poradí s nastavením, obsluhou a údržbou vysavačů.

2/ Zajistíme pro vás profesionální servis

Společnost Rowenta věnuje maximální péči vývoji a výrobě vysavačů. Pokud i tak dojde k závadě, můžete navštívit naše regionální autorizované servisy. Kontakty na naše regionální autorizované servisy najdete na www.rowenta.cz/zakaznicke-sluzby/zaruka-opravy/opravy. K uskutečnění rychlé a kvalitní opravy objednávají autorizované servisy denně náhradní díly přímo na centrálním skladu.

3/ Půjčíme vám náhradní vysavač na dobu záruční opravy

V případě prodloužení doby opravy na více než 7 dní vám autorizovaný servis nabídne zdarma zapůjčení náhradního vysavače, který vám předáme přímo v autorizovaném servisu.

Postup zapůjčení vysavače:

  1. V případě, že vám přestane fungovat zakoupený vysavač Rowenta, přineste ho s dokladem o koupi na opravu do nejbližšího autorizovaného servisu Rowenta.
  2. Pokud oprava trvá více než 7 dní, servis vám nabídne službu zapůjčení náhradního vysavače, který má aktuálně na skladě (bude se jednat o robotický, anebo tyčový vysavač Rowenta).
  3. K uplatnění zapůjčení musíte vyplnit a podepsat registrační formulář a souhlasit s podmínkami akce, mimo jiné že si vysavač zapůjčíte bez nároku na další služby a vrátíte jej nepoškozený po opravě svého přístroje.
  4. Po uskutečnění opravy vás bude kontaktovat příslušný servis ohledně převzetí opraveného vysavače.
  5. Následně je třeba přinést zapůjčený funkční a vyčištěný vysavač zpět do servisu.

Nejnovější články


Kategorie

Produkty

Tyčový vysavač Rowenta X-Force Flex 14.60 Aqua Auto 200AW RH99C0WO
Tyčový vysavač Rowenta X-Force Flex 14.60 Aqua Auto 200AW RH99C0WO
12599 Kč
Bezsáčkový vysavač Rowenta Silence Force RO7260EA
Bezsáčkový vysavač Rowenta Silence Force RO7260EA
5799 Kč
Robotický vysavač Rowenta X-Plorer S75s+ 4v1 Auto Empty RR8587WH
Robotický vysavač Rowenta X-Plorer S75s+ 4v1 Auto Empty RR8587WH
12599 Kč
Robotický vysavač Rowenta X-Plorer S130AI RR9067WH
Robotický vysavač Rowenta X-Plorer S130AI RR9067WH
10499 Kč

Související kategorie e-shopu


Další články

Podlaha jako nová

Podlaha jako nová

Můžete mít doma krásný nábytek i perfektně sladěné doplňky, ale pokud vaše podlaha postrádá šmrnc, výsledný dojem stoprocentní nebude. Chodíme po ní celý svůj život, věnujme jí proto dostatečnou pozornost. Prozradíme vám, jak správně pečovat o jednotlivé druhy podlah. 

Přečíst celý článek
Jak na čistý vzduch v domácnosti

Jak na čistý vzduch v domácnosti

Čistý vzduch v domácnosti je základem pevného zdraví. Právě proto vám poradíme, jak jej udržovat čistý, ať se vám doma lépe dýchá. Přinášíme vám několik tipů, jak vzduch pravidelně čistit v průběhu celého roku. V případě příliš suchého vzduchu použijte zvlhčovač vzduchu, v opačném případě vám pomůže zase odvlhčovač. V neposlední řadě se o čistý vzduch v domácnosti postará také čistička vzduchu.

Přečíst celý článek
Život s domácím mazlíčkem. Jak nedopustit, aby mezi vás vstoupily chlupy?

Život s domácím mazlíčkem. Jak nedopustit, aby mezi vás vstoupily chlupy?

Milovníky čtyřnohých mazlíčků nespojuje jenom láska ke zvířátkům, ale také starost s péčí o ně. Takový chlupáč, který s vámi obývá domácnost, je skvělý na hraní a mazlení, ovšem uklízení po něm už zas tak populární není. Pokud máte doma pejska nebo kočičku, znáte to dobře: v bytě či domě snad není místo, kde by nebyly chlupy. Máme pro vás pár praktických tipů, jak na to aby soužití s vaším čtyřnohým miláčkem byla více radost než starost.

Přečíst celý článek