Home & Cook Blog> Život v kuchyni> Nahlédněte do domácnosti influencerky Zuzany Pudilové
19.1.2022

Nahlédněte do domácnosti influencerky Zuzany Pudilové

Už při prvním pohledu na instagramový účet @Zuzana_Pudil nebo FB skupinu Stylová inspirace pro Váš domov se utvrdíte v tom, že je Zuzka skutečný perfekcionista s dokonalým smyslem pro design, barvy a dokonale čistou a zorganizovanou domácnost.

Bydlení jako ze žurnálu. Přesně tak by se dala popsat domácnost Zuzky Pudilové, mladé maminky, která přináší inspiraci nejen svým 135 tisícům fanoušků na sociálních sítích. Se svou rodinou žije v novém domě, který je přesně podle jejích představ. A protože tužby a vkus se časem mění, Zuzka si domácnost vždy poupraví přesně podle momentálního přání. A to doslova: většina kouzelných dekorací, které jí krášlí domov, je přímo ze Zuzčiných šikovných rukou… Fotografie a videa jsou tak plné designové inspirace, ale i tipů, jak si bydlení co nejvíce zpříjemnit. Třeba chytrými pomocníky, kteří nepomáhají jen s prací, ale vytvářejí rodině i více volného času, který společně tráví u zábavy nebo na výletech

Zuzko, z vašich sociálních sítí je očividné, že vás bytový design opravdu baví a zajímá… Vzpomínáte si na moment, kdy jste na to přišla? 

Design a všechno to, co se točí kolem něj, mě moc baví. Jsem maminkou dvou malých dětí, takže času není moc, ale když si ho najdu, přemýšlím, co bych u nás doma zase vymyslela, jak to tady ještě jinak zútulnila. O design jsem se intenzivně začala zajímat při stavbě našeho domu. Předtím mě bavil také, ale jen okrajově. Vždy to zůstalo u prohlížení fotek na Pinterestu, v časopisech, ale teď jsem se mohla konečně realizovat. Říká se, že člověk by měl postavit alespoň dva domy, aby se poučil z chyb na tom prvním. Určitě tomu tak je i u nás. Mám naštěstí ráda změny v interiéru, takže mi to vlastně vůbec nevadí, jen manžel na to má opačný pohled.

Je váš dům skutečně tím prvním designovým počinem, nebo jste už jako malá přestavěla svůj pokojíček, aspoň ten pro panenky?

Už od mala jsem se ráda obklopovala hezkými a příjemnými věcmi. Začínalo to právě v pokojíčku, kde jsem si jako malá neustále přerovnávala věci na poličkách a panenkám jsem zútulňovala bydlení. Ale to pravé přišlo až s naším opravdovým bydlením. Nejdříve jsme bydleli v podnájmu, kde to byla směs všeho, pak jsme si s manželem koupili byt a začali ho rekonstruovat. Tenkrát v roce 2013 se mi to líbilo moc: ložnice v lila barvách, kuchyně do zelena… Tenkrát to frčelo. Bylo to naše první bydlení, které jsme si vytvořili od základů sami. Člověk postupem času přijde na to, v čem se cítí dobře, jaké barvy a materiály mu vyhovují. Proto když jsme začali stavět náš dům, věděla jsem, že chci vše v neutrálních barvách a v přírodních materiálech. Samotný interiér pak oživí květiny nebo nějaké barevné prvky, jako vázy či polštářky, které si můžeme měnit podle libosti. Na náš domov jsem opravdu pyšná, ne vše je tu dokonalé, ale my to tady milujeme.

Zní to, jako by byl interiérový design vaší životní vášní… 

To 100%! Je to moje velká vášeň. Já o sobě s oblibou říkám, že nejsem žádný profík, ale pouze velký nadšenec. Design je pro mě velice důležitý. To, jak se cítíme u nás doma, to, že to tu máme rádi, že se sem chceme vracet, to je z velké časti o designu. Ruku v ruce s tím jde i to, že mám ráda pořádek, když mají věci svoje místo. Tak se cítím u nás doma úplně nejlíp, obklopená lidmi, které mám ráda.

Z vašeho stylu jasně čiší láska k moderním trendy věcem. Znamená to, že se i ráda obklopujete moderními technologiemi? 

Mám ráda hezké věci, ať už jde o designovky, jako jsou vázy nebo svícny, stejně tak mám rada i spotřebiče, které nám usnadní a zpříjemní bytí. Jsem opravdu velkým milovníkem kávy, bez které si nedokážu představit den, vařím si ji dokonce i několikrát! Proto si myslím, že kvalitní, a zároveň moderně designový kávovar nesmí chybět v žádné domácnosti. My zvolili značku Krups, novinku Intuition, a nemůžeme si ho vynachválit. Jeho ovládání je skutečně intuitivní a káva je vždycky prostě dokonalá, podle mojí momentální chuti!

Krups Intuition

Káva vám tedy jistě dodává spoustu energie, když se staráte o dvě malé děti. Musí to být práce na plný úvazek, jak se vám to daří všechno skloubit? 

Ano, mateřství, alespoň dokud jsou děti malé a potřebují vás, je opravdu práce na plný úvazek, ve dne v noci. Někdy je to dost náročné a času je málo. Proto, když je ta možnost, snažím se si vše kolem domácnosti zjednodušit a ulehčit. Třeba v kuchyni mám digitální rychlovarnou konvici Tefal s volbou nastavení teploty, která mi pomáhala při vaření různých dětských příkrmů – určitě je to skvělý pomocník pro všechny mámy. Velmi spolehlivé jsou inteligentní pánve Tefal Unlimited, na kterých vařím ráda zdravá jídla bez použití tuku. Neuměla bych fungovat bez zmíněného kávovaru nebo kuchyňského robota… Klasiku jako sušičku a myčku nemusím ani zmiňovat – bez toho bych si vůbec neuměla představit život!

Péče o rodinu je hodně o vaření. Co má podle vás dokonalá kuchyň všechno mít?

Co je pro mě dokonalé, pro druhého může být absolutně nepraktické – víte, jak to je: dokonalost neexistuje. Ale moje vysněná kuchyň je právě ta moje. Světlá s dekorem dřeva, vzdušná, bez horních skříněk, a hlavně funkční a s dostatečným úložným prostorem.

Má vaše kuchyň nějaká místa, řekněme chytrá zákoutí, na která jste pyšná?

Naše kuchyň je úplně obyčejná, ale jedno místo, na které jsem pyšná, má. Máme spíž s policovým systémem, kde schovám opravdu vše. Od různých kuchyňských spotřebičů po potraviny. Nemusím mít tyto věci vystavené na kuchyňské lince a v kuchyni máme tak více prostoru.

A když máte navařeno, tak to zdaleka není konec péče o vaši celou rodinu, ještě přichází starost o to, abyste měla uklizenou domácnosti… Co byste nám na závěr poradila?

No jeje, pořádek, tak ten já ráda. Jelikož máme malé děti, které jsou neustále umazané a všude nadělají drobečky, musím na to mít svoje vychytávky. Jedním z nich je tyčový vysavač značky Rowenta, který dokáže zároveň i vytírat a mohu z něj udělat i ruční vysavač. Je v zápřahu i několikrát denně a bez něj si naše každodenní fungování doma už neumím představit. Úplnou novinkou v naší domácnosti je parní skříň značky Tefal, do které dáte oblečení a ona vám je během chvíle sama vyžehlí nebo vydezinfikuje, skvělé, že ano? Přiznám se, žehlení nesnáším, je to pro mě zbytečná činnost, ale některé věci přežehlit či právě vydezinfikovat silou páry prostě potřebují. Díky za tyhle vymoženosti, které nám moderním mámám a ženám umožní více času trávit s našimi dětmi, najít si chvilku pro sebe, anebo třeba něco malinko popracovat…

Nejnovější články


Kategorie

Produkty

Automatický kávovar Krups Intuition Preference Plus EA875E10 chrome & milk pot
Automatický kávovar Krups Intuition Preference Plus EA875E10 chrome & milk pot
17999 Kč
Pánev Tefal Unlimited G2550672 28 cm
Pánev Tefal Unlimited G2550672 28 cm
949 Kč
Rychlovarná konvice Tefal Digital Display KO851830
Rychlovarná konvice Tefal Digital Display KO851830
1469 Kč
Tyčový vysavač Rowenta X-Force Flex 14.60 Animal 200AW RH9958WO
Tyčový vysavač Rowenta X-Force Flex 14.60 Animal 200AW RH9958WO
8999 Kč

Související kategorie e-shopu


Další články

Spojení módy a kávovarů KRUPS funguje

Spojení módy a kávovarů KRUPS funguje

Pavla Berkyho zná spousta lidí z reality show MasterChefa. Už před účastí v soutěži byl ale Pavel Berky velmi úspěšný návrhář. Je pro něj větší vášní móda, nebo vaření? A čemu se momentálně více věnuje? Přečtěte si exkluzivní rozhovor s populárním fashion designerem.

Přečíst celý článek
Záruka k nákupu: KRUPS SE POSTARÁ

Záruka k nákupu: KRUPS SE POSTARÁ

I když jsou kávovary KRUPS dlouhodobě zárukou kvality a vyznačují se špičkovými technologiemi a jednoduchostí ovládání, může se stát, že se váš kávovar poškodí nebo bude potřeba opravit chybný komponent. Proto jsme pro vás připravili program KRUPS SE POSTARÁ, s nímž vám nabídneme po koupi vysavače nadstandardní péči.

Přečíst celý článek