Home & Cook Blog> Krása a zdraví> 6 důvodů, proč influenceři milují značku Rowenta
5.2.2024

6 důvodů, proč influenceři milují značku Rowenta

Značka Rowenta si získala srdce známých influencerů hned z několika důvodů. Co na našich produktech oceňují nejvíce? Přinášíme ochutnávku hned šesti důvodů, proč na Rowentu nedají rozhodně dopustit.

Konec vypadávání vlasů. Díky značce Rowenta je hříva Sandry Bourdon hustší

Influencerku Sandru Bourdon trápilo nadměrné vypadávání vlasů. Na podporu jejich opětovného růstu již více než dva měsíce používá fén Ultimate Experience Scalp Care. Tento fén má vibrující nástavec ve tvaru difuzéru Active Scalp Revitalizer, který si Sandra při každém vysoušení přiloží až k pokožce hlavy, a tak si zároveň i s použitím speciálních olejíčků na růst vlasů masíruje pokožku hlavy.

“Nástavec fénu má měkké pohyblivé výstupky pro aktivní revitalizaci pokožky hlavy podporující krevní mikrocirkulaci pro lepší prokrvení. Takže jestli někoho trápí vypadávaní vlasů, rozhodně doporučuju tuto řadu vyzkoušet. Já z osobní zkušenosti můžu říct, že po dvou měsících používání fénu společně s různými olejíčky vidím opravdu zlepšení a růst nových vlásků!” pochvaluje si Sandra Bourdon, že díky pravidelnému používání fénu Ultimate Experience Scalp Care spolu s nástavcem jsou její vlasy hustší, opětovně rostou a méně vypadávají.

 

Úklid domácnosti nebyl nikdy jednodušší, chválí si Ondřej Baumrukr

V domácnosti muzikálového herce, moderátora, choreografa a influencera Ondřeje Baumrukra patří nejen víkendy pravidelnému úklidu. Aby si tuto činnost co nejvíce zjednodušil, zpříjemnil a šla mu dobře od ruky, využívá pomoc robotického vysavače X-Plorer S75s+. Tomu dal milou přezdívku Bobo, jelikož se z něj stal nepostradatelný člen rodiny. S úklidem Ondřejovi pomáhá také tyčový vysavač X-Force Flex, který si poradí s každým povrchem v domácnosti.

“Boba mám radši já – pustím ho přes apku a on se postará o podlahy v celém bytě – ideální pro nás samce 😀 Nebourá díky laserové navigaci a navíc – nemusím ho vysypávat! Sám vysype nepořádek do své dokovací stanice, která je pěkně schovaná za gaučem,” popisuje svůj nejoblíbenější způsob úklidu Ondřej Baumrukr.

Jak dále podotýká, tyčový vysavač Rowenta X-Force Flex používají doma na rychloúklid. Vysávají s ním třeba drobky u plotny, spáry nebo psí chlupy ze sedačky. “Doma jsou u nás oba dva a máme díky nim víc času na víkendový vesnický poslouchání sousedů :),” směje se influencer.

Produkty Rowenta zkrotí i nepoddajné vlasy. Přesvědčila se o tom Yasmine Taty

Influencerka a modelka Yasmine Taty se přesvědčila o tom, že produkty Rowenta dokážou zkrotit i její nádherné a zdánlivě nepoddajné vlasy. Poté, co si své husté kudrnaté kadeře umyla, vyfoukala fénem z 80 procent a nanesla na ně sprej s termo ochranou, provedla závěrečné sušení a styling s pomocí rotačního kartáče Rowenta Brush Activ Ultimate Care. A výsledek byl dechberoucí.

Yasmine nás přesvědčila, že produkty Rowenta zkrotí i její neposlušné vlasy. S pomocí rotačního kartáče získala hebké a hladké kadeře. “Už dávno jsem chtěla vyzkoušet rotační kartáč. Zajímalo mě, jak na něj budou reagovat moje vlasy. Zda si s ním budu vůbec umět vyfoukat vlasy a udělat účes. A hádejte co?! Dokážu to! A je to lepší než cokoliv, protože si zvládnu udělat jemné a hladké vlasy za krátkou dobu. Co si víc přát? Jenom, že děkuju, Rowento, splnili jsme mi dětský sen,” vzkazuje Yasmine Taty ve svém instagramovém příspěvku.

Dominika Branišová nedá na Rowentu dopustit. Natočila i edukační videa

Influencerka Dominika Branišová je s produkty péče o vlasy značky Rowenta natolik spokojená, že natočila edukační videa. Právě v nich svým sledujícím krůček po krůčku ukazuje, jak produkt od Rowenty při stylingu vlasů správně a co nejlépe použít.

“Navštěvuji spoustu akcí a eventů, ale ne vždy mám možnost si zajít nechat udělat vlasy ke kadeřníkovi. Tahle kulma Air Care od Rowenta se stala mým největším pomocníkem. Během pár minut si zvládnu vytvořit účes jako ze salonu, ať už doma nebo kdekoliv na cestách!” popisuje Dominika pod videem, v němž si natáčí vlasy kulmou Rowenta Air Care Ultimate Experience a vytváří si nádherně houpavé lokny.

Influencerka Sabina Karásková má k značce Rowenta vztah už od dětství

Jak influencerka Sabina Karásková přiznává, ke značce Rowenta má pozitivní vazby už od dětství. O to raději s naší značkou spolupracovala na kampani, díky které také ona sama změnila styl foukání vlasů. A to s využitím fénu Rowenta Maestria Ultimate Experience a velkého kulatého kartáče.

“Dneska vám ukážu, jak si dělám svou domácí foukanou,” říká Sabina ve svém videu, na kterém si suší a závěrečně styluje své vlasy právě s pomocí fénu od Rowenty. Ve výsledku docílila nadýchaných, hladkých a jemných vlasů, které jsou i velmi příjemné na dotek.

Daniel Procházka má doma Yolandu. Byla to láska na první vysátí, říká

Influencer Daniel Procházka alias The Fotr považuje robotický vysavač s laserovou navigací Rowenta X-Plorer S75s+ za právoplatného člena rodiny. S láskou mu říká Yolanda a tvrdí, že jej nelze nemilovat. I když se vzájemně znají jenom měsíc, od prvního okamžiku si neskutečně rozumí.

“Náš vztah byla láska na první pohled, na první vysátí, protože Yolanda je precizní a vysaje a vytře všechno, navíc je tichá, takže klidně může pracovat, zatímco jste doma. Poradí si ale i bez vás a vy ji můžete sledovat pomocí aplikace, úkolovat ji, kde vysát má a kde ne, když je plná, dojede si sama do vysypávací stanice a vy až 60 dní nemusíte řešit žádné vysypávání prachu. No zkrátka ideální pomocnice,dodává Daniel Procházka s tím, že s Yolandou jej čeká dlouhý vztah plný vzájemného nadšení.

Influenceři zkrátka objevili ve značce Rowenta více než produkty. Rowenta je pro ně značka, která tvoří nezbytnou součást jejich každodenního života. Mohou díky ní vypadat nejen lépe, ale také si zpříjemnit a zjednodušit úklid své domácnosti. Za Rowentu dodáváme, že z příjemné odezvy od influencerů máme radost a těšíme se na další spolupráci.

Nejnovější články


Kategorie

Produkty


Související kategorie e-shopu


Další články

Tipy na jídlo před a po cvičení

Tipy na jídlo před a po cvičení

Pohyb je důležitý, ale mnoho fitness expertů se shoduje na tom, že velkou roli hraje právě strava. Jak se tedy stravovat v případě, že cvičíme a máme pravidelnou zvýšenou pohybovou aktivitu? Žádoucí je mít energii na to, aby naše tělo trénink zvládlo a zároveň nás po cvičení nepřepadl vlčí hlad. Pokud máte tréninkový den, je nutné ho správně nastartovat vydatnou snídaní a pravidelně jíst během dne, ideálně každé 2–3 hodiny v menších porcích.

Přečíst celý článek
Jak na hloubkovou regeneraci vlasů na jaře

Jak na hloubkovou regeneraci vlasů na jaře

Přinášíme vám několik tipů, jak na jaře dopřát vašim vlasům regeneraci a jak o ně správně pečovat. Dopřejte svým vlasům jarní detox, díky kterému je zbavíte zbytků stylingu a škodlivých látek. Zároveň hloubkovým čištěním vlasů podpoříte jejich růst a vitalitu a navrátíte jim objem, lesk i barvu.

Přečíst celý článek