Jak na to, aby kuchyň po vaření a pečení nevypadala jako po výbuchu? Hlavně s klidem
Existují dva tipy lidí: jedni, kteří jsou v životě i kuchyni organizovaní, postupují přesně podle receptu či osvědčených postupů. Všechny ingredience si připraví pěkně předem, průběžně po sobě uklízí a po dvouhodinové operaci je výsledkem nejen skvělé jídlo nádherně naservírované na talíři a podávané na epesně prostřeném stole, ale i dokonale uklizená kuchyň. A potom jsou tu ti druzí.

Jak připravit domácí zmrzlinu? Se zmrzlinovačem snadno!
Co osvěží (nejen) v létě nejvíce? Děti vám to řeknou bez zaváhání – přece zmrzlina. A která chutná lépe než ta ze stánku? Domácí, připravená ve zmrzlinovači. Seznamte se s pomocníkem, se kterým hravě vykouzlíte zmrzlinu na všemožné způsoby.

Vyberte si tu správnou pánev pro vás!
V kuchyni se bez ní neobejdeme. Jedna však nestačí. Mezi jakými druhy pánví můžete vybírat a jaké služby vám ochotně nabídnou? A rovnou si na nich připravte některý z originálních pokrmů. Co třeba francouzské palačinky nebo vydatnou sýrovou omáčku na těstoviny?