Home & Cook Blog> Život v kuchyni> Záruka k nákupu: KRUPS SE POSTARÁ
24.3.2023

Záruka k nákupu: KRUPS SE POSTARÁ

Nadstandardní servis pro majitele plnoautomatických kávovarů KRUPS

I když jsou kávovary KRUPS dlouhodobě zárukou kvality, může se stát, že se váš přístroj poškodí nebo bude potřeba opravit chybný komponent. Myslíme dopředu, a proto jsme pro vás připravili bezplatnou službu KRUPS SE POSTARÁ, s níž vám nabídneme po koupi kávovaru nadstandardní péči. Poradíme s nastavením, obsluhou i údržbou vašeho přístroje, zajistíme pro vás profesionální servis a samozřejmostí je i zapůjčení náhradního kávovaru v případě potřeby na dobu záruční opravy zcela zdarma.

Jak to funguje?

Ke kávovarům zakoupeným na Home & Cook, u nichž uvidíte symbol KRUPS SE POSTARÁ, získáváte automaticky full-service služby. Kdykoliv se s vaším přístrojem něco stane, stačí kontaktovat naši zákaznickou linku. Všechny kávovary, jež jsou součástí VIP nadstandardního programu KRUPS SE POSTARÁ, najdete na této stránce.

Program KRUPS SE POSTARÁ zahrnuje tyto služby:

  • Poradíme s nastavením, obsluhou i údržbou kávovaru
  • Zajistíme pro vás profesionální servis
  • V případě opravy vaše stávajícího kávovaru vám zapůjčíme náhradní přístroj na dobu záruční opravy zcela zdarma

1/ Poradíme s nastavením, obsluhou a údržbou vašeho kávovaru

Potřebujete poradit, jak správně používat váš kávovar? Navštivte www.krups.cz/kontaktujte-nas, nebo youtubový kanál KrupsCZSK. Nenašli jste odpověď na váš dotaz? Kontaktujte naši zákaznickou linku na telefonu +420 731 010 111. Naši vyškolení kolegové vám odborně poradí s nastavením, obsluhou a údržbou kávovarů.

2/ Zajistíme pro vás profesionální servis

Společnost KRUPS věnuje maximální péči vývoji a výrobě kávovarů. Pokud i tak dojde k závadě, můžete navštívit naše regionální autorizované servisy. Kontakty na naše regionální autorizované servisy najdete na www.krups.cz/zakaznicke-sluzby/zaruka-opravy/opravy. K uskutečnění rychlé a kvalitní opravy objednávají autorizované servisy denně náhradní díly přímo na centrálním skladu.

3/ Půjčíme vám náhradní kávovar na dobu záruční opravy

V případě prodloužení doby opravy na více než 7 dní vám autorizovaný servis nabídne zdarma zapůjčení náhradního kávovaru, který vám bude předán přímo v autorizovaném servisu.

Postup zapůjčení kávovaru:

  1. V případě, že vám přestane fungovat zakoupený kávovar KRUPS, přineste ho na opravu do nejbližšího autorizovaného servisu KRUPS.
  2. Pokud oprava potrvá více než 7 dní, servis vám nabídne službu zapůjčení náhradního kávovaru plnoautomatického kávovaru KRUPS, který má aktuálně na skladě.
  3. K uplatnění zapůjčení musíte vyplnit a podepsat registrační formulář a souhlasit s podmínkami akce, mimo jiné, že kávovar si zapůjčíte bez nároku na další služby a vrátíte jej nepoškozený po opravě svého kávovaru.
  4. Po uskutečnění opravy vás bude kontaktovat příslušný servis ohledně převzetí vašeho opraveného kávovaru.
  5. Následně je třeba přinést zapůjčený funkční a vyčištěný kávovar zpět do servisu.

Nejnovější články


Kategorie

Produkty

Automatický kávovar Krups Intuition Preference Plus EA875E10 chrome & milk pot
Automatický kávovar Krups Intuition Preference Plus EA875E10 chrome & milk pot
17999 Kč
Automatický kávovar Krups Intuition Experience+  EA877D10
Automatický kávovar Krups Intuition Experience+ EA877D10
18899 Kč
Automatický kávovar Krups Evidence One EA895E10
Automatický kávovar Krups Evidence One EA895E10
20999 Kč
Automatický kávovar Krups Evidence Eco EA897B10
Automatický kávovar Krups Evidence Eco EA897B10
12599 Kč

Související kategorie e-shopu


Další články

Alchymie chutí – domácí burgery jako od šéfkuchaře

Alchymie chutí – domácí burgery jako od šéfkuchaře

Příprava dokonalého burgeru začíná výběrem těch správných ingrediencí. Chcete-li chuť připraveného pokrmu pozvednout na vyšší úroveň a zažít skutečný gastronomický zážitek, potřebujete vědět, jak kombinovat ty správné ingredience. Staňte se dirigentem v symfonii chutí, textur a vůní. Proměňte obyčejné na neobyčejné. Ohromte rodinu nebo přátele díky přípravě těch nejlepších burgerů, které si dnes můžete připravit v pohodlí domova a zahrát si tak na šéfkuchaře, který ovládá harmonii chutí.

Přečíst celý článek
Hrnečku, vař! Kouzlo? V 21. století realita

Hrnečku, vař! Kouzlo? V 21. století realita

Za hrnečkem, co sám uvaří jídlo, už nemusíte do pohádky. Je to realita 21. století. Chytrý multifunkční hrnec zvládne uvařit 120 receptů z celkového počtu 150 pod 15 minut. Uvařit super jídlo s ním zvládne nejen kuchař profesionál, ale i kuchař začátečník – ovládání zvládne i malé dítě, a to doslova.

Přečíst celý článek