Home & Cook Blog> Život v kuchyni> Hrnečku, vař! Kouzlo? V 21. století realita
21.12.2021

Hrnečku, vař! Kouzlo? V 21. století realita

Za hrnečkem, co sám uvaří jídlo, už nemusíte do pohádky. Je to realita 21. století. Chytrý multifunkční hrnec zvládne uvařit 120 receptů z celkového počtu 150 pod 15 minut. Uvařit super jídlo s ním zvládne nejen kuchař profesionál, ale i kuchař začátečník – ovládání zvládne i malé dítě, a to doslova.

Začátečníci ocení zejména velmi jednoduché ovládání a automatický dozor nad průběhem vaření. Zkušeným matadorům, kteří jsou v kuchyni jako doma, pomůže ušetřit čas, když bude potřeba vyčarovat oběd či večeři v rekordním čase a bez tun nádobí. Co všechno tento kouzelný hrnec umí?

  • Supluje tlakový hrnec, pánev, rýžovar i parní hrnec v jednom.
  • Má objem 6 l – uvaříte v něm pro velkou rodinu i větší návštěvu.
  • Využít můžete 6 režimů vaření.
  • Inspirací vám bude 150 předprogramovaných receptů.
  • Ovládání usnadní inteligentní ovládací panel s ovládáním na dvě tlačítka.
  • Praktická je i funkce keep warm, díky které udržuje pokrmy teplé.
  • Plusem je i nepřilnavý povrch vnitřní nádoby – nic v něm nepřipálíte.

Multifunkční hrnec skvěle poslouží, když potřebujete nebo jen jednoduše chcete prakticky bez práce připravit jídlo, které nadchne návštěvu i rodinné příslušníky. Typická situace: čekáte návštěvu a musíte rychle uklidit, prostřít, umýt si vlasy, namalovat se, vždyť to znáte. To poslední, po čem toužíte, je stát u kuchyňské linky, krájet cibuli a zeleninu, míchat a dávat pozor, aby se jídlo nepřipálilo, a do toho se pokoušet nevypíchnout si řasenkou oko. V tu chvíli se hodí užitečný pomocník, který vám dá drahocenné desítky minut navíc a napomůže tomu, abyste vy i jídlo vypadali reprezentativně.

Jak ten zázrak funguje?

Multifunkční tlakový hrnec Cook4me+ má 150 předprogramovaných receptů a šest možností nastavení vaření: vaření v páře, tlakové vaření, vaření se třemi úrovněmi teploty – vaření při nízké teplotě, mírný var, opékání.  Elektrický tlakový hrnec Cook4me+ je dokonalý pomocník pro vaření rychlých a snadných jídel. Jednoduše si vyberete, kliknete a postupujete krok za krokem.

Tento elektrický tlakový hrnec hravě nahradí rýžovar či parní hrnec. Největší výhodou je, že v něm vaříte podle: 150 receptů, vaříte podle výběru ingrediencí, které máte právě v lednici, můžete vařit podle uložených oblíbených jídel, vaříte podle vlastního (manuálního) nastavení. Chytrý multifunkční hrnec Cook4me+ má šest možností nastavení vaření: displej vás bude navádět díky čtyřem užitečným funkcím v menu:

  • ingredience
  • recepty
  • vlastní nastavení
  • oblíbené

Recepty na jednotlivé pokrmy jsou většinou součástí návodu na použití, nemusíte se tedy obávat, že nebudete vědět, kolik surovin použít a jaký program zvolit. Ovládání je srozumitelně popsané v návodu. Na displeji si akorát zvolíte recept, počet porcí a hrnec vás už bude dále navigovat.

Už žádné tuny nádobí

Multifunkční hrnec kromě toho, že šetří čas, nahrazuje hned několik druhů kuchyňského náčiní najednou. Díky jeho použití tak nebudete muset umývat tuny nádobí nebo řešit tetris v myčce. Zvážit jeho koupi by měli především obyvatelé malých prostor, které příliš nepřejí „klasickému“ vaření s hromadou hrnců, kastrolů, prkének na krájení a tak dále.

Hrnec nabízí kromě předvolených programů i několik šikovných vychytávek, jež vám jejich použití ještě zpříjemní. Za zmínku stojí nastavení a udržování zvolené teploty během vaření i po něm nebo odložený start. Co to znamená v praxi? Můžete jít do práce, do hrnce připravit ingredience a nastavit, aby se sám zapnul v 16:30. V šest přichází rodina domů a hotové jídlo už čeká na plotně. Nemusíte se tak starat opravdu o nic. K hrnci se dá dokoupit i další příslušenství jako například skleničky na dezerty nebo horkovzdušné fritovací víko.

Bezpečnost především

Vnitřní povrch se pyšní nepřilnavostí, aby se připravovaný pokrm nepřipaloval. Promyšlené jsou i bezpečnostní pojistky, které zajišťují, aby vaření neskončilo buď úrazem, nebo nepovedeným jídlem.

Pokud je například v hrnci příliš velký tlak, automaticky se otevře parní ventil, který nadbytečnou páru pustí ven. Ventil se takto otevírá i po ukončení vaření, abyste se nepopálili, když nádobu otevřete. Multifunkční hrnec zkrátka nabízí zajímavou příležitost prozkoumat nové možnosti vaření. A kdo ví, třeba se stane vaším nepostradatelným kuchyňským pomocníkem.

Nejnovější články


Kategorie

Produkty

Elektrický tlakový hrnec Tefal Turbo Cuisine CY754130 white
Elektrický tlakový hrnec Tefal Turbo Cuisine CY754130 white
3779 Kč
Elektrický tlakový hrnec Tefal Turbo Cuisine CY754830 black
Elektrický tlakový hrnec Tefal Turbo Cuisine CY754830 black
3779 Kč
Multifunkční elektrický tlakový hrnec Tefal Cook4me+ CY851130
Multifunkční elektrický tlakový hrnec Tefal Cook4me+ CY851130
4799 Kč
Multifunkční elektrický hrnec Tefal RK745800
Multifunkční elektrický hrnec Tefal RK745800
2279 Kč

Související kategorie e-shopu


Další články

Přeneste si díky kávě kus světa až k sobě domů

Přeneste si díky kávě kus světa až k sobě domů

Jiný kraj, jiný mrav! To platí nejen o typickém chování obyvatel různých zemí světa, ale také o způsobu, jakým si vychutnávají svoji každodenní kávu. Abyste se přenesli přes půlku světa do své oblíbené destinace, nemusíte se hned zvedat ze svého křesla a vyrážet na letiště. Stačí si doma připravit kávu tak, jak ji milují tam, kde to milujete vy. Dokonalou atmosféru své oblíbené země si můžete vykouzlit i sami doma.

Přečíst celý článek
Spojení módy a kávovarů KRUPS funguje

Spojení módy a kávovarů KRUPS funguje

Pavla Berkyho zná spousta lidí z reality show MasterChefa. Už před účastí v soutěži byl ale Pavel Berky velmi úspěšný návrhář. Je pro něj větší vášní móda, nebo vaření? A čemu se momentálně více věnuje? Přečtěte si exkluzivní rozhovor s populárním fashion designerem.

Přečíst celý článek